Треньорът на Ал-Насър оправда нулевото равенство и защити Кристиано Роналдо


Треньорът на Ал-Насър оправда нулевото равенство и защити Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images

1536 0

Португалският старши треньор на Ал-Насър - Луис Кастро, оправда нулевото равенство с Ал-Шабаб в първия официален мач за сезон 2023/24 с натоварения график на отбора в последната седмица:

"Почти невъзможно е за нас да играем срещу ПСЖ, след това да почиваме два дена, после да играем срещу Интер, а накрая на пътуваме, за да се изправим срещу Ал-Шабаб. Невъзможно е за един тим да изиграе 3 мача за 5 дена и затова не се представихме на нивото, на което искахме", обясни Кастро, цитиран от "Desporto Ao Minuto".

"Все още сме в процес на подготовка за първенството, въпреки факта, че участваме и в тази Купа. Но, винаги смe с нагласата да печелим във всеки турнир, в който участваме", увери 61-годишният специалист.

Кастро каза и няколко думи в защита на видимо разочарования Кристиано Роналдо, който не успя да вкара гол за Ал-Насър в пети пореден двубой (срещу Ал-Шабаб влезе на смяна в 62-рата минута):

"Винаги всички погледи са насочени към Роналдо. Тази вечер всички видяха, че е недоволен, но ако бяха погледнали и останалите футболисти, щяха да видят, че те също не бяха доволни!".

*Следващият мач на CR7 и компания е на 31-ви юли (22:00 ч.) - гостуване на Монастир, отново в Шампионската купа на арабските клубове. Първият кръг от новата кампания в елита на Саудитска Арабия пък е на 14-и август.

ВИЖТЕ ОЩЕ - Отмениха гол на Кристиано Роналдо, а той реши да си го изкара на... оператор (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички