След полувреме игра за Кристиано Роналдо: Ал-Насър и Интер не успяха да се победят в Япония (ВИДЕО)


След полувреме игра за Кристиано Роналдо: Ал-Насър и Интер не успяха да се победят в Япония (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1342 0

Ал Насър, воден от Кристиано Роналдо и италианският гранд Интер не успяха да се победят в контролна среща, която завърши при резултат 1:1, играна в японския град Осака.

И двете попадения паднаха през първата част на мача. 23-ата минута нулите бяха счупени. Андерсон Талиска изведе с хубав пас Гариб зад гърба на защитата. Той с едно докосване от въздуха изпрати топката за 1:0.

Минута преди последния съдийски сигнал за първата часt (44') Интер успя да изравни. Лаутаро Мартинес намери с пета Дензъл Дъмфрис, а крайният защитник на Симоне Индзаги центрира и сложи топката на главата на Давиде Фратези, който я прати директно в мрежата на Ал-Насър, за да възстанови паритета на почивката.

На почивката и двамата специалисти на пейката - Симоне Индзаги и Руди Гарсия, извършиха промени. Сред сменените бе и капитанът на саудитците Кристиано Роналдо, който напусна терена, без да покаже нещо по-специално в контролата.

Цялостно Интер доминираше през по-голямата част от мача. Италианският гранд създаде цели 22 положения срещу само 8 за Ал-Насър. Любопитното обаче бе, че тимът от Близкия Изток владееше повече топката (56%).

Следващият мач на Ал-Насър ще бъде срещу Ал-Шабаб, който ще се играе утре (28 юли). Интер пък излиза срещу ПСЖ в контрола във вторник (1 август).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички