Треньорът на Айнтрахт Франкфурт: Не можеш да си позволиш да дадеш два шанса на Реал Мадрид


Треньорът на Айнтрахт Франкфурт: Не можеш да си позволиш да дадеш два шанса на Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

2441 0

Испанският гранд Реал Мадрид просто е бил на "друго ниво", в сравнение с Айнтрахт Франкфурт - това заяви старши треньорът на германците Оливер Гласнер след загубения финал за Суперкупата на Европа късно снощи (10 август).

"Мисля, че показахме по-добро лице (б.р. - след поражението от Байерн Мюнхен с 1:6 на старта на Бундеслигата), но не можеш да си позволиш да дадеш два шанса на Реал Мадрид", каза Гласнер пред репортери след загубата с 0:2 от "белия балет" в Хелзинки.

"Отборът се представи добре в голяма част от времето, но, в крайна сметка, Реал Мадрид беше по-добрият тим и заслужено спечели. Виждаше се, че стояхме добре в защита в големи периоди от мача. Имахме и моменти с по-голямо притежание на топката. Проблемът беше, че ни липсваше прецизност при последния пас".

"На това ниво мачовете се решават от малките детайли. Доволен съм от старанието ни. Положихме огромни усилия, за да сме равностойни. Оптимист съм, че ще продължим да се развиваме", допълни още Оливер Гласнер.

*Следващият мач за Айнтрахт Франкфурт е гостуване на Херта (13 август, 16:30 часа) от втория кръг на сезон 2022/23 в Германия!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички