Треньорът на Аякс разкри, че поредна звезда е пред напускане на тима


Треньорът на Аякс разкри, че поредна звезда е пред напускане на тима
Снимка: Getty Images/Gulliver

1191 0

Треньорът на Аякс Ерик Тен Хаг сподели, че вратарят на тима Андре Онана може да бъде продаден при добра оферта. 24-годишният страж е свързван с трансфер в отборите на Челси и Барселона.

Камерунският вратар е продукт на школата на каталунците и вече сподели, че е склонен да се завърне на „Камп Ноу“. Челси също следи ситуацията с Онана, като в клуба го считат като потенциален заместник на Кепа Арисабалага между гредите. Очаква се Аякс да поиска около 25 милиона паунда за своя вратар, като треньорът Ерик Тен Хаг разкри, че е твърде вероятно амстердамци да се разделят със стража през лятото. „Андре е много важен за нас, разбира се, и не бихме искали да го загубим. Истината обаче е, че имаме споразумение от миналата година, според което трябва да го оставим да напусне, ако той има желание. Това ще се случи, ако дойде правилната оферта от правилния отбор“, заяви треньорът на Аякс пред ‘Algemeen Dagblad’.

В Амстердам са наясно, че техните футболисти ще продължат да напускат един по един по посока на някои от европейските грандове. През миналото лято феновете на Аякс вече видяха трансферите на Матайс Де Лихт в Ювентус и на Френки Де Йонг в Барселона, а по-рано през тази кампания стана ясно, че Хаким Зиеш ще облече екипа на Челси през следващия сезон. Междувременно се говори, че Барселона вече са подготвили оферта за Онана, вижте каква е тя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички