Трансферът на Рафаел Варан от Реал Мадрид в Манчестър Юнайтед е по-близо от всякога


Трансферът на Рафаел Варан от Реал Мадрид в Манчестър Юнайтед е по-близо от всякога
Снимка: Guliver/GettyImages

16505 0

Манчестър Юнайтед са изключително близо до финализирането на сделката с Реал Мадрид за привличането на централния бранител Рафаел Варан, информира Марк Огдън от ESPN, позовавайки се на свои източници. Трябва да се отбележи, че в годините Марк се утвърди като спортните журналисти, които са сред най-достоверните.

Договорът на Варан изтича след една година и е голямата цел на Оле Гунар Солскяер за отбраната на Юнайтед. "Червените дяволи" имат и резервен вариант - Пау Торес от Виляреал, но французинът е с голям приоритет.

Той е желан и преди от Юнайтед, но Реал е поставял твърде висока цена - 70 милиона евро, въпреки че контрактът му скоро приключва. "Кралския клуб" обаче ще прави "разпродажба", за да преустрои клуба и така на "Сантяго Бернабеу" са склонни да се разделят с Варан срещу 50 милиона евро.

Реал ще остане без двойката си титулярни централни бранители в последните години. "Червените дяволи" пък по всяка вероятност ще се подсилят с много стойностен защитник, след като вече Юнайтед уреди първия си голям трансферен удар за това лято.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички