Серхио Рамос разкрил пред приятели, че отива в ПСЖ


Серхио Рамос разкрил пред приятели, че отива в ПСЖ
Снимка: Getty Images/Guliver

1650 0

Серхио Рамос е казал на свои приятели, че ще се присъедини към Пари Сен Жермен. Испанският защитник е свободен агент, след като напусна Реал Мадрид, и е свързван с трансфер във Висшата лига. Манчестър Юнайтед е един от отборите, които ще се опитат да привлекат бранителя това лято, но изглежда, че 35-годишният ветеран се е насочил към Париж.

Испанското издание Cadena Cope твърди, че Рамос е казал на свои приятели, че възнамерява да се присъедини към френския гигант ПСЖ независимо от интереса от Англия. Челси и Манчестър Сити също са потърсили агента му, но проектът на парижани е привлякъл испанеца.

ПСЖ не успя да защити титлата си в Лига 1 и бе детрониран от Лил миналия сезон, като френският тим иска да си върне шампионската титла и да триумфира най-накрая в Шампионска лига. Жоржиньо Вайналдум от Ливърпул вече пристигна във френската столица, а идването на Рамос ще е нов атестат за големите амбиции на ръководството на ПСЖ.

Раздялата на Рамос с Реал изненада мнозина в света на футбола независимо от факта, че играчът не бе в най-добрата си форма миналата година. Реал оттегли първоначалната си оферта за нов договор към футболиста и централният защитник потвърди, че намерението му винаги е било да остане в мадридския колос на емоционална пресконференция, в която се сбогува с Кралския клуб.

Повече подробности за информациите, пращащи Рамос в Манчестър Юнайтед - четете тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички