Манчестър Юнайтед няма да се разделя през това лято с Пол Погба


Манчестър Юнайтед няма да се разделя през това лято с Пол Погба
Снимка: Getty Images/Guliver

1242 0

Манчестър Юнайтед не планира никакви разговори с други клубове за потенциална продажба на Пол Погба. Френският национал е с изтичащ договор през следващото лято, а ПСЖ, Реал Мадрид са най-спряганите отбори за подписа на световния шампион с „петлите”.

Според последните информации агентът на Погба Мино Райола е дискутирал потенциален трансфер във френската столица през това трансферно лято. Според Фабрицио Романо обаче Ман Юнайтед не възнамерява сега да се разделя със своя опорен полузащитник.

Романо потвърди, че „червените дяволи” ще задържат Погба и също така ще опитат разговори за нов договор, но те няма да се случат скоро.

От „Олд Трафорд” все пак ще направят Погба най-скъпоплатения футболист във Висшата лига, ако се стигне до предложение, като заплатата ще му е 400 хиляди паунда седмично за пет години.

Погба, който сега е с Франция на Евро 2020, има шест гола и девет асистенции в 42 мача за Юнайтед през миналия сезон. А защо Рашфорд ще се оперира след Евро 2020, четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички