Трансферни слухове и новини от последните 24 часа


Трансферни слухове и новини от последните 24 часа
Снимка: Guliver/GettyImagesa

2876 0

Трансферните слухове и новини с всеки изминал ден стават все по-интересни и включват различни звезди на световния футбол. Представяме Ви най-интересните от последното денонощие.

"The Mirror": Шансовете Златан Ибрахимович да играе в Манчестър Юнайтед през следващия сезон все още са реални. Шведът претърпя операция след контузия в коляното и се очаква да е готов за игра в началото на януари.

"Le 10 Sport": ПСЖ ще направи опит да отмъкне Даниел Алвеш преди той да е подписал с Манчестър Сити. Бразилецът игра в Ювентус през миналия сезон, но през следващия сезон няма да играе в Торино. По-рано през лятото в Англия писаха, че той вече се е разбрал за условията си с Манчестър Сити, но до договор още не се е стигнало.

"ESPN": Арсен Венгер е набелязъл халфа на Интер Марсело Брозович, като се очаква в близките дни от Лондон да се свържат с италианския гранд.

"Mirror": Върджил ван Дайк е споделил пред ръководството на Саутхямптън, че ако се стигне до трансфер, той иска да играе само за Ливърпул. Исканата сума от "светците" е 50 милиона паунда.

"Express Reports": Хамес Родригес иска Реал Мадрид да го продаде на Манчестър Юнайтед. От "кралския клуб" ще са доволни, ако английският тим плати 70-те милиона евро трансферна сума, която ще освободи място в състава за Килиан Мбапе.

"The Sun": Арсенал се е договорил с Тома Лемар за личните му условия, като играчът ще получава на "Емирейтс" по 90 000 паунда на седмица. Все още обаче "топчиите" не могат да се разберат с Монако за трансферната сума.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички