Лукаку: Кой би могъл да откаже на най-големия клуб в света


Лукаку: Кой би могъл да откаже на най-големия клуб в света
Снимка: Getty Images/Guliver

2140 0

Най-новото попълнение на Манчестър Юнайтед Ромелу Лукаку разкри, че нито за миг не се е поколебал да премине на „Олд Трафорд”. Пред ESPN белгийският национал сподели първите си думи след трансфера си от Евертън, за който „червените дяволи” платиха 75 милиона паунда.

„Това е възможност, за която съм мечтал още от дете. Когато получих обаждането от Манчестър Юнайтед въобще не се поколебах. Наистина съм много щастлив, че мога да стана част от историята на този клуб”, заяви Лукаку.

Попитан защо е предпочел офертата на Юнайтед пред тази на бившия си тим Челси, 24-годишният нападател отговори: „Бих казал – кой би могъл да откаже на най-големия клуб в света. Най-добрият стадион в Англия, най-добрите фенове. Просто перфектната възможност. Винаги съм искал да играя за отбор, който се бори за всички възможни трофеи. Мисля, че в момента Манчестър Юнайтед иска да бъде доминираща сила.

Ако погледнете историята им, то тя казва всичко. Определено това, което исках е да бъда част от клуб като този и съм много благодарен за възможността, която ми дадоха. Сега обаче е време за сериозна работа, ще трябва да се потрудя както никога преди, но съм готов за това. Да се надяваме, че всичко ще се развие добре”, допълни още новото попълнение на Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички