Sport: Предлагат Хамес на три английски гранда


Sport: Предлагат Хамес на три английски гранда
Снимка: Getty Images/Guliver

1998 0

Реал Мадрид стартира подготовката си с началото на следващата седмица и очаквано трансферните слухове около звездата на тима Хамес Родригес отново са на мода. Колумбиецът не бе основен играч през последния сезон за тима на Зинедин Зидан, който спечели титлата на Испания и Шампионска лига. Няма спор около това, че трансфер ще се случи, въпросът е в кой тим ще отиде полузащитникът.

В събота вечерта се появи информация, че Хамес иска бъдещето му да се реши в следващите 48 часа. "Sport" пише днес, че агентът на играча - Жорже Мендеш го е предложил на три английски тима - Манчестър Юнайтед, Челси и Ливърпул.

Английският шампион и "червените дяволи" търсят играчи, които сериозно да подсилят средната им линия на терена. Мърсисайдци от своя страна имат доста атакуваща мощ в халфовата линия в лицето на Филипе Коутиньо, Садио Мане, Мохамед Салах и Роберто Фирмино.

Истината в Реал в момента е следната. Този тим, който брои исканите от испанския гранд 70 милиона евро, ще има право да преговаря с колумбиеца за личните му условия.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички