Трансферни слухове и новини от последните 24 часа


Трансферни слухове и новини от последните 24 часа
Снимка: Guliver/GettyImages

2927 0

Трансферните слухове и новини с всеки изминал ден стават все по-интересни и включват различни звезди на световния футбол. Представяме Ви най-интересните от последното денонощие.

"Daily Star": Ръководството на Арсенал е заявило пред Манчестър Сити и Ливърпул, че няма никакво намерение да им продаде съответно Алексис Санчес и Алекс Окслейд-Чембърлейн.

"AS": Дани Себайос е заявил пред шефовете на Реал Мадрид, че иска да премине на "Сантяго Бернабеу" през лятото. Интерес към него има и от Барселона, но халфът на Бетис не иска да играе за каталунците.

"Le 10 Sport": Арсенал търси вратар за заместник на Петър Чех. Към момента лондонският тим се е спрял на два варианта - Албан Лафон от Тулуза и Стефан Руфие от Сент Етиен.

"Don Balon": ПСЖ е тимът, който е най-близко до подписа на Гарет Бейл. Интерес към уелсеца има и от Манчестър Юнайтед, но ако той реши да напусне Реал Мадрид най-вероятно ще заиграе в Лига 1.

"Daily Star": Капитанът на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни се е съгласил да подпише договор за две години с бившия си клуб Евертън.

"Daily Mirror": Ръководството на Челси има готова оферта за нападателя на Торино Андреа Белоти. Изданието пише още, че "сините" търсят в младия италианец заместник на Ромелу Лукаку, който по всяка вероятност ще облече екипа на Манчестър Юнайтед за новия сезон.

"The Sun": Антонио Конте обмисля възможността да привлече Хавиер Ернандес на "Стамфорд Бридж". Според "The Sun" настоящият клуб на Чичарито Байер Леверкузен ще поиска около 13 милиона паунда, за да продаде своя футболист.

"The Independent": Манчестър Юнайтед е започнал преговори с Реал Мадрид за Хамес Родригес. Испанците искат да освободят място за нападателя на Монако Килиан Мбапе и при подходяща оферта, биха се разделили с колумбиеца. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички