Топ 9 + 1: Кои са световните звезди на саудитския футбол? (ГАЛЕРИЯ)


Топ 9 + 1: Кои са световните звезди на саудитския футбол? (ГАЛЕРИЯ)
Снимка: GettyImages

2755 0

Акостирането на Кристиано Роналдо в саудитския футбол предизвика фурор около началото на годината, а няколко месеца по-късно започна същинската част от проекта на местните босове.

Големият провал

В една от най-силните страни от Близкия Изток усилено и доста успешно работят по привличането на куп звезди от европейския футбол, които да направят местния футбол по-интересен и привлекателен за феновете. 

До този момент най-болезненият провал бе изпускането на Лионел Меси, който отхвърли няколко умопомрачителни финансови оферти от страна на Ал Хилал. 

Успешните сделки

След Кристиано Роналдо най-големият удар се явява подсилването на Ал Итихад с Карим Бензема, който като настоящ шампион на Саудитска Арабия ще представя страната в няколко международни надпревари.

Трима от Челси също акостираха в местния елит - Н'голо Канте, който се събира с гореспоменатия французин, Едуард Менди в новака Ал Ахли и Калиду Кулибали в Ал Хилал.

Вижте всички десет суперзвезди, които скоро ще се повдизават в Саудитска Арабия в специалната ГАЛЕРИЯ!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички