Джерард опита да говори на арабски, мрежата "гръмна" от реакции (ВИДЕО)


Джерард опита да говори на арабски, мрежата "гръмна" от реакции (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1394 0

Кадри с участието на легендата на Ливърпул и Англия Стивън Джерард набират все по-голяма популярност в социалните мрежи. Както е известно, Стиви Джи стана една от многото футболни фигури, които се преместиха от Европа в Саудитска Арабия през това лято.

Бившият полузащитник е новият старши треньор на Ал Етифак. Както е известно, Джерард бе без отбор от октомври месец миналата година, когато бе освободен от Астън Вила. Той имаше не една и две оферти за нов тим, който да поеме.

В крайна сметка се спря на Ал Етифак и вече показва сериозно желание за развитие с клуба. Това потвърждават опитите му да говори на местния език, като сподели няколко думи, които обикалят интернет пространството.

Можете да видите действието му чрез кадрите по-долу в материала. Те провокираха хиляди реакции и коментари. Срокът на договора на Джерард с новия му клуб е две години. Вижте повече за удара сред треньорите и трансфера на Джерард в Саудитска Арабия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички