Четирите ужасно скъпи "играчки", които Кристиано Роналдо притежава (СНИМКИ)


Четирите ужасно скъпи "играчки", които Кристиано Роналдо притежава (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

5935 0

Кристиано Роналдо безспорно ще остане в историята не само като един от най-добрите футболисти, но и като един от най-богатите. Според редица източници неговото богатство към 2023 година се равнява на над 500 милиона евро, а в настоящия материал ще ви представим четирите най-скъпи "играчки", които португалецът притежава.

1. Частен остров

Има информации, които гласят че португалецът притежава частен остров близо до крайбрежието на Мадейра. Освен това, според редица източници, Роналдо е похарчил около 3,5 до 35 милиона долара за въпросния остров. Все още обаче не е известна точната цена на тази "играчка".

2. Колекцията от коли с марка "Bugatti"

Роналдо е горд собственик на повече от 20 коли. Неговата колекция Bugatti без съмнение е една от най-скъпите му такива. Роналдо притежава общо три от луксозните коли модел "Centodiec"i, "Chiron" и "Veyron". Общата цена на трите превозни средства възлиза на около 13 милиона долара.

3. Колекцията от луксозни часовници

Футболистът притежава една от най-големите и скъпи колекции часовници в света. Както с колите, Роналдо не се страхува да добавя по-скъпи часовници към колекцията си. Едно от притежанията му е часовникът "Girard-Perregaux Planetarium Tri-Axial". Tri-Axial е един от най-редките часовници в света. Освен това се продава на цена от около 2 милиона долара и е направен по поръчка за португалеца.

4. Имението в Лисабон

"Пентхаусът" на играча в Лисабон е един от най-скъпите имоти в Португалия. Той се оценява на 11 милиона долара. Освен това неговата площ е от около 288 квадратни метра. Имотът се намира срещу парк "Едуардо VII", който е един от най-скъпите жилищни райони в града. Къщата включва спа център, кино зала, открит и закрит плувен басейн.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Любимата на Роналдо отново провокира със секси снимки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички