Джерард ще е треньор на скандалджия: Играч, отказал да играе за Тен Хаг и наказан жестоко (ВИДЕО)


Джерард ще е треньор на скандалджия: Играч, отказал да играе за Тен Хаг и наказан жестоко (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1651 0

Новият отбор на младия специалист Стивън Джерард - Ал Етифак, разпола с футболист, който веднъж отказа да играе за настоящия мениджър на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг. Това се случва, докато треньорът бе в Аякс, където постигна куп успехи.

Джерард е с договор от две години с новия си отбор, като вече се спекулира, че иска да привлече имена като Джордан Хендерсън и Пиер Емерик Обамеянг. В Ал Етифак обаче вече има не един и двама играчи от Европа, които са отишли в Саудитска Арабия.

Сред тях е и бившият футболист на Борусия Мьонхенгладбах, Аякс, Наполи и Айнтрахт Франкфурт - Амин Юнес. Именно той имаше своите проблеми с Ерик тен Хаг. Това се случи през 2018 година при победата с 4:1 за Аякс срещу Хееренвеен.

Тогава мениджърът привиква при себе си Юнес, за да го пусне в игра. Футболистът обаче не помръдва от резервната скамейка и показва с гримаси, че няма да се включи. Тен Хаг дори не се опитва да го разубеди, просто приема решението му.

След това го маха от отбора за две седмици и го кара да тренира с Йонг Аякс. Амис Юнес повече не записва и минута за Аякс, а след това преминава в Наполи. Предполага се, че ролята му в Ал Етифак ще бъде доста значима с новия наставник. Самият Джерард пък опита да говори на арабски, с което предизвика доста реакции (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички