Ивет Лалова през сълзи след рекорда: Развълнувах се и просто се разплаках


Ивет Лалова през сълзи след рекорда: Развълнувах се и просто се разплаках
Снимка: GettyImages

82079 0

Бившата европейска шампионка Ивет Лалова не успя да сдържи сълзите си след (вероятно) последния ѝ старт на олимпийски игри. Спринтьорката отпадна от надпреварата на 200 метра, въпреки че записа най-доброто си време за сезона именно на Олимпийския стадион в Токио. 

Лалова се появи пред камерата на БНТ и говори почти през сълзи, след като емоциите от участието в Токио бяха взели връх. 

"Ако бях бягала и 22.50, щях да съм още по-щастлива", отговори Ивет на въпрос дали сълзите са от радост. "Развълнувах се от щастие и просто се разплаках. Вчера се смях на една колежка - Дин Ашър Смит, която даде интервю, по време на което се смееше, после плачеше... пък сега аз така се чувствам", каза участничката на 5 поредно летни олимпийски игри.

БЯГАНЕТО НА ИВЕТ ЛАЛОВА В СНИМКИ (ГАЛЕРИЯ) 

"Защо се разплаках? От мисълта, че може би е последното (участие на ОИ) - това ме накара да чувствам тези емоции. Човек не знае кога ще му е последното участие, но трябва да оценяваме всеки един момент и на всяко едно хубаво нещо в живота. 

Когато излязох на пистата ме обзе такова щастие, такова спокойствие. Чувствах се отлично. 

Една велика за мен жена - американка, участвала на Олимпийските игри в Атина, каза, че на тази Олимпиада атлетите не са просто атлети, а супер атлети, заради всичко, което трябваше да преживеем с пандемията и отменянето на Игрите. Нямахме място за колебание. Всеки срещна своите предизвикателства и драми и знам, че на никого не му беше лесно. Успяхме. Имаше Олимпиада, направих този български рекорд, който беше мотивация за мен и оставих част от себе си за спортната ни история. 

Благодаря много на всички за подкрепата. Едно от любимите ми неща, които чух тези дни, беше "Благодаря ти, че си там", каза Ивет и изпрати целувка на цяла България. 

Подробности от бягането на Ивет Лалова на 200 метра четете, като последвате линка! 

СНИМКИ: ИВЕТ ПРАЩА ЛЮБОВ И ЦЕЛУВКИ ОТ ТОКИО

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички