Титлата не е изгубена: Съперниците на Ал Насър не излъчиха победител и Кристиано Роналдо мечтае (ВИДЕО)


Титлата не е изгубена: Съперниците на Ал Насър не излъчиха победител и Кристиано Роналдо мечтае (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

2851 0

Ставалият за последно шампион на Саудитска Арабия през сезон 2008/09 - Ал Итихад, се "спъна" по пътя към първи трофей от над десетилетие, след като допусна изравнително попадение в последните секунди на дербито срещу Ал Хилал - 2:2. 

Именно "сините" спечелиха последните 3 поредни надпревари и изглеждаха като най-силния съперник на Ал Итихад преди края на кампанията, до който остават едва 3 срещи. 

След ремито гостите остават еднолично на върха, но с преднина от само 3 точки пред Ал Насър и Кристиано Роналдо, които са втори и единствено може да се надяват на нова грешка от големия си съперник.  

По време на днешното дерби Коронадо и Бамсуд осигуриха добра преднина на гостите още до 30-тата минута след асистенции на Хамдалах. Още преди почивката обаче Алджуайр намали до 1:2 и на практика държеше под напрежение и двата тима до края.

В 6-тата от добавените минути на срещата Майкъл прати в екстаз домакинските привърженици за 2:2 и оформи голяма борба в челните позиции за титлата. 

Следете драматичния развой на Саудитската професионална лига със SportLive.bg!

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички