"Ръкавицата е хвърлена": Роналдо и компания бяха изпреварени след разгром (ВИДЕО)


"Ръкавицата е хвърлена": Роналдо и компания бяха изпреварени след разгром (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

7946 0

Големият конкурент на Ал Насър през този сезон в Саудитската професионална лига - Ал Итихад, взе класически успех с 3:0 срещу Ал Халеедж като гост. Така Кристиано Роналдо и компания, които са с мач по-малко, вече изостават с една точка от върха.

Шампионът от последните години Ал Хилал е с два мача по-малко, но дори и да ги спечели, ще доближи Ал Насър на 4 пункта. Ал Итихад пък нееднократно през сезона отнемаше, макар и временно, първата позиция от Ал Насър.

Гостите в днешния двубой нямаха проблеми да се справят с намиращия се в зоната на изпадащите Ал Халеедж, въпреки че първото полувреме завърши без попадения. През втората част за отбора бяха точни Абдерразак Хамдала (54' - от дузпа), Ромариньо (69') и Ахмед Шарахили (73'). Можете да видите попаденията чрез видеата по-долу в материала.

Следващата среща за Ал Итихад е именно голямото дерби, което може да определи новия шампион - с Ал Насър. Преди това обаче Роналдо и компания се изправят срещу Ал Батен.

Ще можете да следите Роналдо и Ал Насър НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички