Тиери Анри спряга Зинедин Зидан за новия национален селекционер на Франция


Тиери Анри спряга Зинедин Зидан за новия национален селекционер на Франция
Снимка: GettyImages

1723 0

Един от най-успешните треньори в модерната футболната история - Зинедин Зидан, наскоро разкри кога ще се върне към мениджърската професия. Името му се свързва най-вече с Ювентус, като потенциален нов мениджър на "бианконерите". Дългогодишният съотборник на Зизу във френския национален отбор - Тиери Анри, обаче смята, че специалистът има други планове.

Бившият таран е на мнението, че ако Зидан искаше да поеме Юве, той вече щеше да го е направил. Анри предполага, че Зизу чака за поста национален селекционер на Франция.

"Той бе свързван не само с Ювентус, но и с много други отбори и ако искаше да поеме някой от тях вече щеше да го е направил. Според мен Зидан иска да поеме френския национален отбор и просто чака поста да се освободи", каза Анри пред CBS Sports.

Би било изненада Франция да се раздели с мениджъра Дидие Дешан, освен ако формата на отбора не падне рязко или той сам не напусне поста.

54-годишният Зидан обаче все още има доста години пред себе си като мениджър. Бившият футболист постигна много не само като като такъв, но и като треньор, печелейки 4 пъти Шампионска лига с Реал Мадрид. Със сигурност ще е доста интересно да видим какво ще направи като наставник на "петлите", ако евентуално предположенията на Анри се случат.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво каза Карим Бензема за Зидан и Кристиано Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички