Бившият треньор на Лудогорец Дамбраускас си намери нова работа, предстои му сблъсък с Алън Пардю


Бившият треньор на Лудогорец Дамбраускас си намери нова работа, предстои му сблъсък с Алън Пардю
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

2280 0

45-годишният Валдас Дамбраускас е новият старши треньор на елитния гръцки ОФИ Крит, а новината бе потвърдена от клуба в днешния 26 октомври!

Литовецът беше начело на българския Лудогорец в периода 3 януари - 3 октомври 2021, а след това работеше в хърватския гранд Хайдук Сплит, но бе уволнен преди малко повече от месец (12 септември).

Сега се захваща с 11-ия във временното класиране в Супер Лигата на Гърция, който е спечелил само 6 точки от първите си 9 мача (1 победа, 3 равенства и 5 загуби). ОФИ Крит вече отпадна и за Купата на страната, губейки на 1/16-финал от втородивизионния Кифисиас с 0:1.

Интересно е да се отбележи, че дебютът на Дамбраускас ще бъде срещу друг чужденец, който работеше в България и за кратко бе начело на гранд - Алън Пардю. 61-годишният англичанин, който води ЦСКА във финала за Купата на България срещу Левски (0:1), пое солунския Арис на 14 септември! ОФИ Крит гостува на Арис на 30 октомври от 20:30 часа в мач от 10-ия кръг.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - В Босна: "България е доказателство, че във футбола продължава да има грандове и малки отбори"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички