Тайсън Фюри разпали отново спора за Меси срещу Роналдо, изборът му е категоричен (ВИДЕО)


Тайсън Фюри разпали отново спора за Меси срещу Роналдо, изборът му е категоричен (ВИДЕО)
Снимка: колаж: SportLive.bg, снимки: Getty Images

2442 0

Тайсън Фюри освен подготовката си за мача с Франсис Нгану успя да повдигне и отново дебата около Кристиано Роналдо и Лионел Меси. И това кой е по-велик от двамата.

Фюри срещу Нгану - само в стрийминг платформата DAZN

Британският професионален боксьор разговаря с Роналдо преди мача си с бившия ММА боец, който е тази вечер. Фюри е роден в Манчестър, същия град, в който португалецът придоби световна слава, след като подписа с Манчестър Юнайтед през 2003 г. Самият Фюри е верен фен на "червените дяволи" и е присъствал на няколко мача на "Олд Трафорд".

ВИЖТЕ: Тайсън Фюри - Франсис Нгану НА ЖИВО: Къде да гледаме боксовата галавечер?

За Фюри изборът е един

Затова не е и особено голяма изненада, че боксьорът определи Роналдо като "най-великия футболист". "Циганският крал" допълни,  че е следил внимателно кариерата му в Манчестър и впоследствие в Реал Мадрид.

Фюри срещу Нгану - само в стрийминг платформата DAZN

"Кристиано, ти си най-великият футболист, който някога е живял, и аз го мисля наистина. Аз съм голям фен, гледал съм всички мачове. Гледах те в Юнайтед и при двата престоя, както и всички мачове на Реал Мадрид", каза Фюри на Роналдо, който от своя страна благодари.

38-годишният португалец бе един от VIP- гостите на галасъбитие преди сблъсъка между Фюри и Нгану, въпреки че в списъка попадат куп легендарни имена. Очаква се Роналдо да присъства и на самия мач.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички