Страховитото трио на Ал Насър се позабавлява в трилър със 7 гола от Шампионската лига на Азия (ВИДЕО)


Страховитото трио на Ал Насър се позабавлява в трилър със 7 гола от Шампионската лига на Азия (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1766 0

Ал Насър продължава да е безгрешен в груповата фаза на Шампионската лига на Азия. "Соколите" записаха третата си поредна победа в надпреварата тази вечер над катарския Ал-Духаил. 

Двубоят в Рияд предложи страхотно шоу за феновете, а крайното 4:3 бе оформено от звездите на саудитския колос в нападение - Талиска, Садио Мане и Кристиано Роналдо. Именно и португалецът може да бъде определен като "Играч на мача" с шедьоврите си в 61-ата и 81-ата минута.

Легендата продължава да е в изумителна серия и в последните си 10 мача с Португалия и Ал Насър е отбелязал 12 гола за един месец. 

По-шокиращото за домакините е, че успяха да дадат шансове на съперника си до последния момент, макар че отвориха преднина след час игра от 3:0 чрез Талиска (25'), Мане (56') и първия гол на Кристиано (61'). Тогава дойде и отговорът на Мохамед (63') и Аломес Али след асистенция на Коутиньо в 67-ата минута. 

В крайна сметка Роналдо покачи до 4:2 в 81-ата минута, а Олунга оформи резултата след още 180 секунди. В следващия кръг Ал Насър ще върне визитата на съперника си, който остава трети със само 1 пункт. 

Следете всичко най-интересно около Шампионската лига на Азия със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички