Без Неймар: Звездите на Ал Хилал разпердушиниха индийци, Митрович изригна с хеттрик (ВИДЕО)


Без Неймар: Звездите на Ал Хилал разпердушиниха индийци, Митрович изригна с хеттрик (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3118 0

Ал Хилал разпердушини индийския Мумбай Сити само с 6:0 в среща от третия кръг на Група „D“ на Шампионската лига на Азия. Домакините доминираха тотално на стадиона в Рияд и не оставиха никакви шансове на съперника.

За Ал Хилал не игра Неймар, който е с тежка контузия. Останалите звезди в състава обаче играха, а над всички блестеше Александър Митрович. Сръбският нападател изригна с хеттрик, но може да наниже още попадения в мрежата на безпомощните индийци. Той се отчете и с една асистенция.

Митрович откри резултата още в 5-ата минута. След 20 минута топката посети за втори път мрежата на гостите, но попадението за домакините бе отменено, защото топката бе напусната терена в хода на атаката.

След антракта домакините направиха на кайма съперника си. Митрович удвои преднината на своите в 67-ата минута. Сънародникът му Сергей Милинкович-Савич направи 3:0 в 75-ата минута. Митрович оформи хеттрика си с 80-ата минута, забивайки феноменален гол със задна ножица от точката на дузпата.

Video edited on Kapwing

След това той асистира на Мохамед Ал Бурайк, реализирал за 5:0 в 82-ата минута. В 4-ата минута на добавеното време Абдулелах Ал Малки фиксира крайното 6:0.

Успехът изкачи Ал Хилал на първото място със 7 точки и с голова разлика 9:1. Вторият Навбахор Наманган е със същия актив. Мумбай Сити е на последната позиция с 0 точки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички