Страхотни новини за Кристиан Ериксен - ще може да продължи да играе професионален футбол!


Страхотни новини за Кристиан Ериксен - ще може да продължи да играе професионален футбол!
Снимка: Getty Images/Guliver

1717 0

Датският полузащитник Кристиан Ериксен ще може да продължи да играе професионален футбол. Това твърди неговият агент Мартин Шуутс, според когото няма причина, която да налага Ериксен да се откаже от това да играе на професионално ниво.

Както е известно, Кристиан Ериксен претърпя неприятен здравословен инцидент по време на Евро 2020, след като получи сърдечен арест и припадна на терена по време на мач. Сърдечният проблем постави под въпрос кариерата на датчанина, но изглежда, че той ще може да продължи да прави това, което най-много обича.

"Кристиан е наистина много добре. Надяваме се, че той ще се завърне към професионалния футбол. Няма причина да не бъдем оптимисти в това отношение", сподели неговият агент Мартин Шуутс. "Той работи много здраво и се радвам, че успя да стори това в последните месеци на спокойствие", добави Шуутс.

Ериксен се съгласи да разтрогне договора си с Интер, където нямаше как да продължи кариерата си, тъй като в Италия не се разрешава на хора с подобни здравословни проблеми да играят професионален футбол. От Интер подготвиха специално ВИДЕО, с което да изпратят подобаващо Ериксен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички