Специалното видео, с което Интер си взе 'довиждане' с Кристиан Ериксен


Специалното видео, с което Интер си взе 'довиждане' с Кристиан Ериксен
Снимка: Getty Images

1724 0

По-рано днес (18.12.) Интер официално обяви, че е постигнал договорка с Кристиан Ериксен за разтрогване на договора му по взаимно съгласие. До този момент се стигна заради сърдечните проблеми на датчанина, които се проявиха по време на Европейското първенство по футбол.

Атакуващият полузащитник започна кариерата си в мъжкия футбол в Аякс (2010 г.) и след това премина на Острова в отбора на Тотнъм (2013 г.) където остана до 2020 година, преди да осъществи трансфера си в Интер.

С фланелката на "нерадзурите" Ериксен изигра общо 60 мача, в които се отчете с 8 гола и 3 асистенции. В профилите си в социалните мрежи Интер разпространи трогателно видео, в което бяха показани всички най-важни моменти от престоя му в Милано.

На този етап не е ясно дали Кристиан Ериксен ще продължи да играе футбол, но със сигурност не би го направил в Италия, където правилата забраняват на играчи с подобни здравословни проблеми да се състезават професионално. Преди дни се появи информация, че пред него съществува опция - в родната Дания!

Вижте ВИДЕОТО, с което Интер каза 'довиждане' на Ериксен:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички