Ибрахимович посече Чалханоглу: Възползва се от трагедията с Ериксен


Ибрахимович посече Чалханоглу: Възползва се от трагедията с Ериксен
Снимка: Getty Images

2019 0

Звездата на Милан Златан Ибрахимович нападна бившия си съотборник Хакан Чалканоглу, който премина в Интер като свободен агент. Според шведския нападател турският му колега е заел мястото на Кристиан Ериксен, който получи сериозни здравословни проблеми по време на Евро 2020.

"Трябва да му благодарим за това, което даде на отбора и да му пожелаем всичко най-добро в бъдеще. Може да прозвучи зле, но той се възползва от трагичната ситуация с Ериксен. Той нямаше оферта от друг клуб, освен от Милан, докато не се случи трагедията", коментира Ибрахимович, цитиран от "Milan News".

"Хакан е добър човек и много израсна благодарение на мен. Преди да дойда, той нямаше толкова добра статистика. Винаги се шегувах, че ако той поиска от Милан увеличение на заплатата, ще е по моя вина, защото именно аз го направих голям играч", допълни Златан.

Както е известно, Ериксен получи сърдечен арест по време на двубоя между Дания и Финландия на Евро 2020. Оттогава датчанинът не е играл за Интер и не може да го направи, тъй като е със сърдечен дефибрилатор. А защо Ибрахимович нападна Манчестър Юнайтед четете тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички