Стон от Саудитска Арабия: Кристиано Роналдо подписа с Ал Насър


Стон от Саудитска Арабия: Кристиано Роналдо подписа с Ал Насър
Снимка: Getty Images

2461 0

Един от популярните вестници в Саудитска Арабия – Ariyadhiah, потвърди чрез своите социални мрежи, че Кристиано Роналдо вече е парафирал своя контракт с местния Ал Насър.

Според горепосоченото издание договорката между португалеца със саудитите ще бъде валидна за две години и половина.

„Ал Насър официално подписа с португалската легенда Кристиано Роналдо за два сезона и половина“, гласи туитът на медията. Португалската медия Record също се позова на информацията от сайта на саудитската страна, потвърждавайки, че Роналдо ще продължи кариерата си в Ал Насър.

Както е известно, азиатците искат да привлекат Роналдо в отбора си, след като CR7 остана без отбор, тъй като се раздели с Манчестър Юнайтед двустранно. След тежки месеци на „Олд Трафорд“, които бяха поредни, то той реши да даде полемично интервю пред известния британски журналист Пол Пиърс, след което стана ясно, че страните ще се разделят.

Според предварителни информации клубът от Саудитска Арабия ще даде на Роналдо 250 милиона евро заплата в хода на тези два сезона и половина, а освен това ще го обвърже с друг вид договор. До 2030-а година Кристиано ще бъде посланик на страната, в която ще играе, когато се очаква саудитите да бъдат една от страните, които ще посрещнат тогавашния Мондиал.

Любопитен факт е, че в борбата за 2030-а година е и родината на Роналдо – Португалия, а обществото там не се радва от идеята на Ал Насър и футболиста да бъде рекламирана азиатската страна. А как в Юнайтед ще се справят без Юнайтед, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички