Кристиано Роналдо се сбогува емоционално с Пеле (СНИМКА)


Кристиано Роналдо се сбогува емоционално с Пеле (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

4810 0

Петкратният носител на "Златната топка" Кристиано Роналдо се сбогува емоционално с футболната икона Пеле, който си отиде от този свят на 82-годишна възраст. Португалецът използва профилите си в социалните мрежи, за да поднесе съболезнованията си на близките на Пеле и на цяла Бразилия.

"Моите най-дълбоки съболезнования към цяла Бразилия и по-специално към семейството на г-н Едсон Аранчис до Насименто. Само „сбогом“ към вечния крал Пеле никога няма да бъде достатъчно, за да изрази болката, която в момента обхваща целия свят на футбола.

Вдъхновение за толкова много милиони, препратка от вчера, днес, завинаги. Привързаността, която винаги показваше към мен, беше реципрочна във всеки момент, който споделяхме, дори от разстояние.

Той никога няма да бъде забравен и споменът за него ще живее вечно във всеки един от нас, любителите на футбола. Почивай в мир, крал Пеле", написа Кристиано Роналдо.

Ето как семейството на Пеле се обърна към света след кончината му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички