"Стоилов щурм в Гьозтепе" - в Турция хвалят Мъри само след 2 мача


"Стоилов щурм в Гьозтепе" - в Турция хвалят Мъри само след 2 мача
Снимка: https://www.instagram.com/goztepe/

1224 0

Станимир Стоилов, който пое Гьозтепе след раздялата с треньора Радомир Кокович, показа безупречно представяне в първите си 2 мача начело на жълто-червените.

Комплименти към работата на Стоилов

Турското издание "Fanatik" направи комплимент на Мъри, излизайки със заглавие: "Стоилов щурм в Гьозтепе". Българският треньор победи Тузласпор с 2:0 в първия си мач като наставник на Гьозтепе, а след това успя да победи и Гиресунспор с 3:0 във втория си мач. Отборът му отбеляза 5 гола в мрежата на съперниците си и запази мрежата си суха. Освен това се допълва, че 56-годишният треньор има за цел да продължи това представяне и срещу Генчлербирлиги. Мач, който ще се играе следващата седмица и да успее направи 3 от 3.

В момента Гьозтепе е на 4-то място с 26 точкии изравни точките си с Бандърмаспор на 3-то място и намали точковата разлика до 3 между него и втория Коджаелиспор.

"Опитахме се да играем нашия стил. Опитахме се да играем по-доминиращ, агресивен и динамичен футбол. Променихме това, което искаме. Искаме да продължим по този начин, защото това ни носи успех.

Ще продължим да работим много здраво. Нито играчите, нито ние мислим, че всичко е наред. В момента се опитваме да създадем собствена доминираща философия за игра. Ще продължим да надграждаме върху това", заяви Стоилов след мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички