Стоилов изведе Гьозтепе до историческа победа още във втория си мач (ВИДЕО)


Стоилов изведе Гьозтепе до историческа победа още във втория си мач (ВИДЕО)
Снимка: https://www.instagram.com/goztepe/

3560 0

Втородивизионният Гьозтепе записа втора поредна победа след акостирането на Станимир Стоилов на треньорския пост. Днес "Господарят на Измир" се наложи с историческа разлика над Гиресунспор с 3:0. 

Съперничеството между двата тима стартира през 2011 г. и никога отборът на Стоилов не е постигал подобна разлика. Всъщност това е едва трети успех на Гьозтепе в рамките на 11 срещи. За последно "Господарят" бе побеждавал Гиресунспор едва през 2017 г. 

Тази вечер в срещата от 14-ия кръг във второто ниво на турския футбол Гьозтепе тотално надигра съперника си и заслужено се поздрави с трите точки. В големия герой за победителите се превърна Мама с попаденията си в 23-ата и 72-ата минута, а Генч междувременно си вкара автогол.

Възпитаниците на Стоилов вече са трети във временното класиране и на три точки зад втория Коджаелиспор, но и на цели десет зад лидера Еюпспор. В следващия кръг Гьозтепе гостува на шестия Генчлербирлиги, който изостава само с две точки във временното класиране. Клубът обаче има 4 ремита и 1 победа в последните си 5 срещи. 

Следете развитието на Гьозтепе под ръководството на Стоилов със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички