Станимир Стоилов с мащабни планове за Гьозтепе


Станимир Стоилов с мащабни планове за Гьозтепе
Снимка: Twitter/Goztepe

1756 0

Треньорът на втородивизионния турски Гьозтепе - Станимир Стоилов, заговори какъв тим иска да изгради в клуба, който се бори за завръщане в елита. Днес "Господарят на Измир" постигна исторически успех с 3:0 над Гиресунспор. 

Това бе втори пореден успех на българина след назначението му. Мърси се надява възпитаниците му да практикуват доминиращ, агресивен и динамичен футбол. 

Коментарът на Стоилов

"Това беше много добра и важна победа за нас. Имахме много възможности в мача, но не успяхме да се възползваме от тях, както искахме. Трябва да сме по-концентрирани, особено в завършващата фаза. Ако бяхме постигнали това, щяхме да си решим мача по-рано. Но в същото време се опитахме да направим това и се фокусирахме върху него.

Това също беше важно за нас. Опитахме се да играем нашия стил. Опитахме се да играем по-доминиращ, агресивен и динамичен футбол. Променихме това, което искаме. Искаме да продължим по този начин, защото това ни носи успех.

"Ще продължим да работим много здраво. Нито играчите, нито ние мислим, че всичко е наред. В момента се опитваме да създадем собствена доминираща философия за игра. Ще продължим да надграждаме върху това.

Също така ще продължим да радваме нашите фенове. Гьозтепе има много фенове и все повече публика започва да идва на мачовете. Винаги ще се опитваме да бъдем по-добри за тях", обясни специалистът пред турските медии.

Следете всичко най-интересно около Стоилов със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички