Верен на методите си докрай: Станимир Стоилов респектира още в първия мач с решение за "незаменим"


Верен на методите си докрай: Станимир Стоилов респектира още в първия мач с решение за "незаменим"
Снимка: Twitter/Goztepe

1457 0

Българският специалист Станимир Стоилов е известен с това, че не прави никакви отстъпки относно вижданията си, които има относно развитието на даден клуб. Именно такава и причина бе изтъкната, когато реши да си тръгне от Левски, а сега по всичко личи, че ще действа и с твърда ръка и в новия си отбор Гьозтепе.Той винаги е казвал, че за него над всичко е отборното, а на даден играч, който да е звездата на тима.

Методите на Мъри

Още в първия си мач начело на тима той остави една от големите звезди на пейката и не го пусна през целия мач. Атънч Нукан, който бе несменяем титуляр, остана резерва, а медиите Турция взеха под внимание това решение на Мъри. А и то не се оказа губещо, след като завоюва победа с 2:0 над Тузласпор. Освен това едно от заглавията след победата за Мъри гласеше: "Стоилов издържа първия си изпит в Гьозтепе".

"Най-важният ход на Стоилов бе да остави Атънч извън стартовия състав. Нукан беше свикнал да е незаменим за отбора от години. Сега изведнъж е не просто резерва, а изобщо не се появи в игра. След година и 10 месеца той отново се озова на пейката", пишат изданията в Измир.

Справка показва, че за последно е бил на пейката срещу Йени Малатяспор на 23 октомври 2022 г. След това 30-годишният футболист записа по 90 минути в 32 от 34 мача за Гьозтепе. През септември тази година бе веднъж в групата, но заради наказание.  След победата обаче Мъри отправи и едно важно предупреждение към отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички