След дебюта си: Станимир Стоилов доволен от няколко важни неща, но отправи и предупреждение към Гьозтепе


След дебюта си: Станимир Стоилов доволен от няколко важни неща, но отправи и предупреждение към Гьозтепе
Снимка: Twitter/Goztepe

2090 0

Новият наставник на Гьозтепе Станимир Стоилов бе доволен след дебютната си победа с 2:0 над Тузласпор в дебюта си в турската втора лига. Той допълни, че все още са далеч от това, което иска да постигне и се надява играта да се подобрява още повече.

Очаква още по-добра игра от отбора си

"Първо искам да поздравя всички, и отбора и нашите фенове. След 2 загуби беше много важно да спечелим днес. Направихме някои промени в начина на игра, бяхме агресивни. Това вече беше нашата цел и нашите играчи работиха, за да я постигнат. Това беше важно за мен. Искахме да правим повече подавания в полето на съперника", заяви Мъри след дебюта си.

"Трябва да кажа, че сме далеч от това, което искаме да постигнем като стил на игра, който смятаме за достоен за Гьозтепе, защото Гьозтепе иска промоция в Суперлигата и трябва да играем по много по-добре от този мач. Поздравявам всички. В същото време очаквам нашите фенове да са тук, за да ни подкрепят в следващите мачове", каза още Стоилов. Междувременно, в Турция не спират да хвалят наставника и каква легенда е той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички