Стоичков си спомни за славните дни и бе категоричен: Меси е легенда и заслужава "Златната топка"


Стоичков си спомни за славните дни и бе категоричен: Меси е легенда и заслужава "Златната топка"

1581 0

Един от най-великите български футболисти - Христо Стоичков, направи своята прогноза за това кой ще спечели "Златната топка" в края на октомври тази година. Отговорът му не бе изненадващ, след като той заяви, че това ще бъде Лионел Меси, с когото е в отлични отношения.

Стоичков заяви това пред популярното радио "Онда Серо", като в същото време си спомни за славните дни, в които самият той спечели "Златната топка" през 1994 година.

"Аз не спечелих Златната топка, а само част от нея, защото нямаше да ми я дадат без пасовете на моите съотборници, без защитата на Куман, без вратарите. Нямаше да направя нищо без тях. Меси спечели осем поредни мача в Интер преди да се контузи. Дори не може да си представите какво влияние има в МЛС. Той е легенда и заслужава "Златната топка", категоричен бе Стоичков.

"Оставете младите таланти на Барса да следват собствените си кариери, не ги сравнявайте с Шави или Иниеста, защото това не им помага", добави още българинът.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Христо Стоичков разказа за подвига срещу Франция през 1993-а.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички