Играчи от Висшата лига в подкрепа на Ерлинг Холанд: Ще е скандално Лионел Меси да вземе "Златната топка"


Играчи от Висшата лига в подкрепа на Ерлинг Холанд: Ще е скандално Лионел Меси да вземе "Златната топка"
Снимка: Getty Images

17523 0

Нападателят на Уест Хям Михаил Антонио сподели, че ще е "скандално", ако Лионел Меси победи Ерлинг Холанд в битката за "Златната топка". Няколко дни преди награждаването всички индикации, а и информации от авторитетни издания твърдят, че именно аржентинецът ще грабне най-ценното индивидуално отличие.

Във Висшата лига надигнаха глас за Холанд

Антонио смята, че Холанд, който вкара 52 гола за Манчестър Сити във всички състезания през миналия сезон, заслужава да спечели наградата. Независимо от факта, че Меси беше капитан на Аржентина при спечелването на Световното първенство през декември.

Говорейки за "Footballer's Football Podcast", Антонио каза: "Разбирам, че Меси спечели Световното първенство и това е нещо невероятно. Не може обаче да се забрави отборът, който печели требъл, и това, което Холанд направи, чупейки рекорди. Той заслужава това "Златната топка". Ако не я получи, това е скандал".

Нападателят на Нюкасъл Калъм Уилсън се съгласи, като добави: "Това, което направи Холанд през миналия сезон, не може да бъде пренебрегнато. Ако премахнем международния футбол и сравним статистически... По отношение на клубния футбол Меси играе в Америка, което е коренно различно от Холанд във Висшата лига". А по-рано се появи шокираща информация, че ще отнемат световната титла от Аржентина? Ето какво гласят правилата на ФИФА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички