Стивън Джерард със сериозен намек към ръководството на Рейнджърс за бъдещето си


Стивън Джерард със сериозен намек към ръководството на Рейнджърс за бъдещето си
Снимка: Getty Images/Guliver

1314 0

Мениджърът на Рейнджърс Стивън Джерард намекна, че иска да остане в клуба поне още един сезон.Той стана треньор на Рейнджърс през 2018 г. Миналият сезон отборът финишира на второ място в първенството, а през настоящия също върви на второ място с 13 точки изоставане от лидера Селтик.

"Дали ще остана в Рейнджърс? Този въпрос трябва да го зададете на ръководството. Аз продължавам да работя и да се стремя към развитие, старая се да подобрявам качествата на футболистите и да подсилвам състава. Определено станахме по-силни, нашият път продължава и правя всичко по силите ми, за да го извървим колкото може по-скоро. Това е само началото. Работим две години и искам да продължа", каза Джерард пред Sky Sports.

39-годишният Джерард в продължение на 17 години игра за Ливърпул и с мърсисайдския клуб спечели Шампионската лига, Купата на УЕФА два пъти Купата на Англия и редица други трофеи. Професионалната си кариера приключи в Лос Анджелис Галакси. А какви критики отправи наскоро Стивън Джерард към шотландската федерация - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички