Талант на Ливърпул не изненада с отговора си на кого иска да подражава


Талант на Ливърпул не изненада с отговора си на кого иска да подражава
Снимка: Getty Images/Guliver

2811 0

Талантът на Ливърпул Харви Елиът заяви, че се цели в това да бъде като бившия капитан на мърсисайдци Стивън Джерард. Елиът коментира още, че иска да спечели Висшата лига и Шампионската лига с "червените". Младокът сподели, че за него е сбъдната мечта да играе за клуба от детството му и иска да достигне успехите на Джерард с червената фланелка.

Искам да бъда като Стивън Джерард, да стана клубна легенда като него. Искам да спечеля Висшата лига и Шампионската лига с този невероятен клуб. Към това се стремя и искам да помогна на клуба по всеки възможен начин, за да постигне тези цели“, заяви Елиът пред клубния сайт.

Елиът се присъедини към клуба на детството си, след като дойде от Фулъм през 2019, където стана най-младият играч, дебютирал в Премиършип – на 16 години и 30 дни, след като се появи като късна резерва през май същата година. Впоследствие 17-годишният футболист стана най-младият играч в историята на Ливърпул с мач за първия тим и изигра няколко двубоя за селекцията на Юрген Клоп през настоящата кампания.

В същото време Стивън Джерард направи любопитно сравнение между неговия "наследник" Джордан Хендерсън и легендата на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс (подробности вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички