Стилиян Петров с интересен коментар за Селтик


Стилиян Петров с интересен коментар за Селтик
Снимка: Gulliver/GettyImages

587 0

Бившият футболист на Селтик Стилиян Петров коментира развитието на „детелините“, които през миналия сезон станаха шампиони на Шотландия за 52-ри път. Стенли сподели очакванията си за предстоящата кампания. Той подчерта, че следващата стъпка пред гранда от Глазгоу е да д се представи добре в Шампионската лига.

Ще бъде вълнуващо да видим какви играчи Анге Постекоглу ще привлече. Мисля, че се справи отлично миналото лято. В момента е много важно да бъдат привлечени правилните играчи на правилните позиции, защото Шампионската лига е близо и трябва да бъде готов. Той знае, че ако иска да покаже футбола от миналия сезон, трябва да добави правилните играчи. И ще го направи, защото изглежда, че феновете и ръководството вярват в преценката му”, обяви Петров пред „Sky Sports”.

Постекоглу дойде с различен стил на игра, различни изисквания към играчите. Ще бъде важно за него да се представи добре в Шампионската лига. Там трябва да покаже колко е добър като мениджър, защото там всички погледи са насочени към теб. Това е следващата стъпка - Европа”, каза още Стенли.

А ето кога и защо Стилиян Петров ще се завърне на терена.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Бокс

Ревю на Fite.tv - мачовете на братя Пулеви, много бой, забавление и отлична цена

Съвсем скоро ще видим завръщането на Кубрат и Тервел Пулеви на ринга. Двамата се изправят съответно срещу Джери...

Реклама
Най-четени новини

виж всички