Стилиян Петров избухна срещу БФС: Никой не може да забрани футбола на хората


Стилиян Петров избухна срещу БФС: Никой не може да забрани футбола на хората
Снимка: Yulian Todorov / / LAP.bg

1716 0

"Ако някой си мисли, че футболът започва и свършва с него, тотално се е объркал! Ако някой си мисли, че може да изхвърли хората, които истински обичат великата игра, тотално се е самозабравил! Футболът е повече от игра, нали не сте забравили?!". Това обяви бившият капитан на българския национален отбор Стилиян Петров, който е част от екип на кандидата за президентския пост в БФС Димитър Бербатов.

Петров реагира на решението на редовния конгрес на централата в петък, когато бяха възстановени правата на само 9 от 73-те изключени от системата клубове, които бяха наказани от Изпълкома заради участието си в Изпълкома, организиран от Бербатов.

"Никой не може да забрани футбола на хората! Футболът е за всички! Футболът е на всички! Футболът е феномен! Футболът е любов! Ето и поредното доказателство! Току-що ми изпратиха кадри от турнир на отстранените от БФС отбори от Област Монтана и Област Видин! Футболът не е диктатура! Футболът - това са хората, които го обичат!“, написа Стилиян в социалните мрежи.

Ето пък какво каза Бербатов за БФС и Боби Михайлов!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички