Станимир Стоилов е предал трансферен списък, иска Антоан Бароан в Гьозтепе


Станимир Стоилов е предал трансферен списък, иска Антоан Бароан в Гьозтепе
Снимка: https://www.instagram.com/goztepe/

2646 0

Станимир Стоилов се радва на успешно начало в Гьозтепе, но със сигурност ще иска да подсили отбора с играчи, каквито пасват на неговата философия за игра. Според изданието "Egedesonsoz", нападателят на Ботев Пловдив Антоан Бароан е трансферна цел номер 1 за Мъри.

Стоилов иска да подсили отбора в нападение

Бившият треньор на Левски вече е изготвил списъка с желаните от него имена през януарския трансферен прозорец и го е предал на ръководството на клуба.

Бароан е цел номер 1 за Станимир Стоилов

"Гьозтепе, който завърши първия полусезон в турската Първа лига на 3-то място с 32 точки и пренесе надеждите си за промоция в Суперлигата, ще се обърне към българския трансферен пазар", пише изданието.  Стоилов със сигурност иска да има нов нападател в отбора и вижда Бароан като идеалния вариант. Той е голмайстор на Първа лига от началото на сезона с 8 гола.

Само преди дни впечатляващата серия на Стоилов в новия му отбор Гьозтепе бе прекратена. След като Мъри стори фурор и спечели първите си пет мача начело на втородивизионния турски тим, и то категорично с голова разлика 16:1, един от най-добрите български треньори бе победен. Гьозтепе инкасира тежко поражение с класическото 0:3 като гост на Бодрумспор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички