"Срам" - футболен бос в Гърция избухна след безредиците и показа писмо от УЕФА


"Срам" - футболен бос в Гърция избухна след безредиците и показа писмо от УЕФА
Снимка: Getty Images

1146 0

В Гърция положението никак не е спокойно, като се очаква в понеделник (11.12) да се обяви какви мерки ще бъдат взети срещу насилието между фенове. Последното такова бе сбиване между привърженици на Олимпиакос и Панатинайкос, след което има тежко ранен полицай и над 400 арестувани. Кръгът от местния шампионат бе отменен този уикенд.

"Срам" - футболен бос не е доволен

А реакцията на президента на Панатинайкос Янис Алафузос относно възможността правителството да обяви "локаут" за гръцките стадиони, както на вътрешни, така и на международни състезания, разкри за друг параметър около скандали.

Думата "срам" в поста на футболния бос беше придружена от скрийншот от мобилния му телефон, в който показва писмо. То уведомява получателя, че има възможност мачът на отбора му да се играе при закрити врата след решение на правителството.

Този мейл е изпратен от УЕФА и е адресиран до трите чуждестранни отбора, които ще мерят сили в европейските клубни турнири през тази седмица в Гърция, а именно Макаби Хайфа, Батска Тупола и Хелзинки.

Нещо, което по същество потвърждава вчерашния доклад, който гласи, че правителството е в открита комуникация с УЕФА относно мерките, които ще обяви, а засега вариантите са 4.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички