Смразяващи кадри: Сериозен инцидент помрачи и прекъсна мач на Аякс (ВИДЕО)


Смразяващи кадри: Сериозен инцидент помрачи и прекъсна мач на Аякс (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

4094 0

Срещата от 7-ия кръг на нидерландския елит - Ередивизи, между отборите на Валвайк и Аякс бе прекъснат в 86-ата минута при резултат 3:2 в полза на отбора от Амстердам след ужасяващ инцидент.

Покъртителната картина

Трагедия можеше да помрачи футболната среща, след като стража на домакините от Валвайк - Етиен Ваесен, се хвърли смело в краката на Брайън Броби за да предотврати евентуален гол. Точно тогава звездата на Аякс неволно мина с крак през лицето на своя съперник и вратаря падна в безсъзнание.

Медицинските екипи и на двата отбора се появиха на терена, за да окажат помощ на Ваесен, който остана неподвижен. Вратарят започна да диша, но не успя да се събуди и бе отнесен на носилка и впоследствие транспортиран в болница, а няколко часа по-късно бе съобщено от "De Telegraf", че вече е в съзнание, но не помни нищо от инцидента.

Веднага след злощастната случка срещата бе прекратена, като те първа предстои да излезе официална информация за това как ще се процедира с последния съдийски сигнал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички