Случи се! Лео Меси се събира с клуба, който му начерта пътя към големия футбол


Случи се! Лео Меси се събира с клуба, който му начерта пътя към големия футбол
Снимка: Getty Images

1497 0

Едно от най-големите имена в историята на футбола - Лео Меси, ще се завърне там, където всичко започна. Съвсем скоро се очаква аржентинецът да се срещне с първия си клуб Нюелс Олд Бойс.

Новината

За съжаление на "червено-черните" фенове, към момента няма информации, че "ла пулга" отново ще облече цветовете на отбора. Те обаче ще могат да му се насладят отново поради програмата на неговия Интер Маями.

"Чаплите" планират да се възползват пълноценно от зимната пауза. Те вече обявиха, че ще проведат международно турне, в което дори Меси ще срещне вечния си опонент Кристиано Роналдо при визитата на Ал Насър.

Кога ще се случи?

Към ангажиментите на Меси и компания се добави още един, който вероятно ще бъде особено приятен за техничаря. Интер Маями и Нюелс Олд Бойс ще се изправят един срещу друг във Флорида на 15-и февруари. Така аржентинецът ще премери сили с отбора, който му даде път към големия футбол.

Двубоят ще е по-емоционален и за треньора Тата Мартино, който също ще срещне бившия си клуб. Той е играчът с най-много мачове с червено-черната фланелка, с която печели 4 титли. Самият наставник изрази задоволството си от предстоящия мач и заяви, че той ще бъде специален.

А пък Меси използва навършването на 1 година от триумфа в Катар, за да го припомни момента с 10 СНИМКИ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички