Лионел Меси срещу Кристиано Роналдо: Обявиха точна дата и час за Интер Маями - Ал Насър


Лионел Меси срещу Кристиано Роналдо: Обявиха точна дата и час за Интер Маями - Ал Насър
Снимка: Getty Images

2452 0

Ръководството на Интер Маями официално потвърди, че отборът ще изиграе два мача в Саудитска Арабия като част от предсезонната си подготовка преди старта на новия сезон в американската Мейджър Лийг Сокър.

Меси срещу Роналдо за последен път

От публикацията на "чаплите" става ясно, че Лионел Меси и Кристиано Роналдо ще се изправят един срещу друг на 1-ви февруари на стадион "Kingdom Arena" в Рияд, а сблъсъкът между Интер Маями и Ал Насър ще започне в 22:00 ч. (българско време).

Предвид напредналата възраст на двете най-ярки футболни звезди за 21-ви век, вероятно това ще бъде последният случай, в който ще видим директен двубой между тях.

До момента Меси и Роналдо са играли един срещу друг общо 36 пъти, като предимството по лични показатели е на страната на аржентинеца - Лео се е отчел с 22 гола и 12 асистенции, докато CR7 е вкарал 21 попадения и е раздал 1 голов пас.

И това не е всичко

Освен това, от американския клуб съобщиха, че на 29-и януари отборът ще изиграе и друг мач в Саудитска Арабия - срещу Ал Хилал, в който се подвизава Неймар. Сблъсъкът отново ще е на "Kingdom Arena" в Рияд, а началният му час също е 22:00 (българско време).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Карим Бензема пренебрегна жестоко Лионел Меси и Кристиано Роналдо!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички