Кръстев призна защо не е говорил с Лионел Меси след двубоя им


Кръстев призна защо не е говорил с Лионел Меси след двубоя им
Снимка: колаж: SportLive.bg, снимки: LAP.bg и Getty Images

7547 0

Родната футболна звезда зад Океана - Филип Кръстев, направи равносметка за половината година, която прекара в САЩ като играч на местния Лос Анджелис ФК. 

Лошата новина за Фуфу е, че не получава много шанс

Полузащитникът си спомни за срещата на терена с футболната легенда Лионел Меси в двубой от местния шампионат между Интер Маями и тима на българина. И за двамата това бе сред двубоите в началото на престоя им МЛС, а "чаплите" се наложиха с 3:1. 

Спомените на Кръстев от срещата с Меси

Пред Sportal Фуфу обясни, че дори не е направил опит да говори с Меси след последния съдийски сигнал. Той се обоснова с факта, че легендата бил обграден в този момент: 

"Това може би е най-запомнящият се момент в моята кариера до момента. Успях да играя на един терен с един от най-великите спортисти в историята. Тогава на момента не го мислех по този начин и чувствата ми не бяха точно такива, защото бях съсредоточен върху самия мач.

Естествено надявах се да вляза точно в тази среща и дори и повече да играя, но сякаш не осъзнавах в самия момент какво се случва. След няколко дни обаче започнах да разбирам какво се е случило и че съм играл срещу Лионел Меси и дори имахме някои съприкосновения на игрището. Даже видях, че имаме хубава снимка заедно и това ще остане завинаги като спомен.

Не сме си говорили след това, той беше обграден отвсякъде след мача. Интересът към него там е брутален, но винаги ще помня този момент и винаги ще ми действа като много голяма мотивация за в бъдеще и този спомен винаги ще ме зарежда", направи Кръстев равносметка след голямото събитие.

Още: Лос Анджелис ФК крачи към нова титла в САЩ, Филип Кръстев гледа отстрани (ВИДЕО)

Филип Кръстев и Лос Анджелис докосват титлата в МЛС (ВИДЕО)

Филип Кръстев каза силни думи за Илиан Илиев и се закани на Сърбия

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички