След Усман Дембеле: Антоан Гризман също хванат да се подиграва на монголоидната раса (ВИДЕО)


След Усман Дембеле: Антоан Гризман също хванат да се подиграва на монголоидната раса (ВИДЕО)
Снимка: Gulliver/GettyImages

4695 0

След като в интернет пространството се разпространи видео, на което Усман Дембеле си прави скандални подигравки с азиатци, техните лица и езика им (вижте подробности + ВИДЕО), сега и партньорът му от онези кадри - Антоан Гризман, също бе уловен.

Двамата футболисти, които бяха част от отбора на Франция на Евро 2020, този път са в компанията и на трети - Самуел Юмтити. Очевидно е, че кадрите са отпреди време, като не е ясно точно откога датират.

На това видео Гризман открито се подиграва на езика, като говори измислени и несвързани думи, имитирайки интонацията на азиатците. Дембеле и Юмтити стоят неподвижно и не правят коментари, но позициите им също са красноречиви и подигравателни.

Припомняме, че световният шампион отпадна от Европейското по футбол, след като загуби на дузпи от Швейцария. Разочарованието в лагера на "петлите" бе огромно и това доведе до напрежение и скандали между футболистите (вижте подробности).

След тях дори се появи информация във френските медии, че Мбапе завижда на Гризман и отношенията им са критични.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички