Скандали във френския отбор след отпадането от Европейското по футбол


Скандали във френския отбор след отпадането от Европейското по футбол
Снимка: Getty Images

21514 0

Франция напусна безславно Евро 2020, след като в 1/8-финалите загуби двубоя с Швейцария след изпълнение на дузпи. Напрежението в лагера на "петлите" се увеличи след поражението, като се стигна до скандали между основни футболисти в отбора.

По данни на инсайдерския канал Get French Football News по време на срещата почти всеки е бил неводолен от някого другиго. Така например Адриен Рабио и Пол Погба са си разменили обиди, след като халфът на Ювентус останал недоволен от работата на Погба в защита. Рафаел Варан пък се нахвърли върху Бенжамен Павар за играта му, а след това и двамата обвиниха Погба в недостатъчна дефанзивна работа.

Според RMC Sport майката на Адриен Рабио - Вероника е влязла в разпра с бащата на Килиан Мбапе като е посъветвала Мбапе-старши да възпита по-добре сина си. Освен това тя е нападнала и близките на Пол Погба, след като той загуби топката в средата на терена при изравителния гол за 3:3.

По-късно Дидие Дешан трябваше да усмири страстите, като френският селекционер отказа да обвини Килиан Мбапе, въпреки че нападателят на ПСЖ изпусна решаващата дузпа. По думите на Дешан когато даден играч поема отговорност, се случват и такива моменти.

Ето с какви нападки засипаха Килиан Мбапе след двубоя.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички