След само 5 месеца: Олимпиакос се разделя с Марсело


След само 5 месеца: Олимпиакос се разделя с Марсело
Снимка: Getty Images/Guliver

2578 0

Гръцкият гранд Олимпиакос се е разделил с един от най-известните футболисти в света - Марсело, който носи фланелката на гръцкия гранд в само 10 мача.

34-годишният ляв бек, който се превърна в легенда на Реал Мадрид се очаква скоро да си намери нов отбор, твърди гръцкото издание "Gazetta.gr".

Според информацията бразилецът е разтрогнал договора си и вече е минало за Олимпиакос. Слуховете за неговото напускане вече са се превърнали в реалност, а вече е само въпрос на време гръцкият гранд да обяви раздялата с бразилеца официално.

Марсело беше извън състава за последните четири мача на Олимпиакос в първенството и трите за Купата с Арис и АЕК, а за последно той игра с отбора на 11 януари във втория мач за Купата с Атромитос , където отбеляза и попадение.

34-годишният бразилец записа десет мача с фланелката на "червено-белите", като отбеляза три гола, всичките, от които за Купата на страната. Договорът, който беше подписал с Олимпиакос през лятото, беше за 1+1 години.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Първата асистенция на Кристиано Роналдо с екипа на Ал Насър - истинска класа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички