Уж блокира удар, НО... Кристиано Роналдо с най-странната си асистенция (ВИДЕО)


Уж блокира удар, НО... Кристиано Роналдо с най-странната си асистенция (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

2272 0

И след този двубой на Ал Насър Кристиано Роналдо е човекът, за когото най-много се говори. Тимът му надделя с 2:1 срещу Ал Таавун, а португалецът не съумя да се разпише, но въпреки това даде първи две асистенции в Саудитската професионална лига.

След четирите му гола в миналия кръг дойде време да покаже и качествата си да комбинира със съотборници. Това бяха Абдулрахман Гариб в 17-ата минута и Абдула Маду в 78-ата. Първата асистенция на Роналдо бе красив пас, а топката изписа дъга и разцепи отбраната (ВИДЕО).

Втората обаче също си заслужава. В 78-ата минута пробив отляво завърши с подаване в наказателното поле към Луис Густаво. Той стреля и ударът щеше да излезе в аут, но Кристиано Роналдо спря топката с крак и я върна няколко сантиметра назад.

Там до него бе Маду, който я вкара в опразнената врата. Главният съдия първоначално отмени попадението заради засада. След дълъг преглед на ВАР обаче арбитърът бе привикан сам да погледне, след което остави гола.

Оказа се, че бранител на гостите е закъснял да се изтегли. Можете да видите една от най-странните асистенции в кариерата на CR7 чрез видеото по-долу в материала. Вижте повече за това как Роналдо помогна на Ал Насър за безценния успех, върнал го на върха в класирането (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички