След прекрасния си гол: Лионел Меси посвети победата на 20-годишен съотборник


След прекрасния си гол: Лионел Меси посвети победата на 20-годишен съотборник
Снимка: Getty Images

4725 0

36-годишният аржентинец Лионел Меси посвети победата над Крус Асул на един от своите съотборници, който се контузи и бе заменен още в 30-ата минута на мача.

Става въпрос за 20-годишния Иън Фрей, който падна на тревата без съприкосновение с противников играч и впоследствие напусна терена със сълзи на очите. 

*На два пъти в последните две години и половина младокът бе получавал тежки контузии в коляното, заради които пропусна общо 84 двубоя на Интер Маями във всички турнири, а сега опасенията са, че отново става въпрос за подобна травма...

"Позволете ми да посветя тази победа на Иън Фрей, който страдаше в съблекалнята заради контузията, която получи. Той тъкмо се бе завърнал след две сериозни травми и днес имаше лошия късмет отново да получи такава...", заяви Меси в интервюто си след успеха над Крус Асул. 

Относно победния си гол от пряк свободен удар в 94-тата минута (ВИДЕО) световният шампион с Аржентина обясни: "Погледнах към вратата и знаех, че трябва да вкарам. Това беше последната ситуация в мача и исках да отбележа, за да не се налага да изпълняваме дузпи. За нас беше много важно да постигнем тази победа, защото в турнира тя ще ни донесе увереност да продължим напред".

ВИЖТЕ ОЩЕ - Известен фен на Кристиано Роналдо го предаде - смени го с Лионел Меси! (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички